Braces Tersangkut Di Baju Pengantin, Momen Lucu Habis

Braces Tersangkut Di Baju Pengantin, Momen Lucu Habis. Zaman sekarang ni, rasanya agak ramai yang menggunakan braces atau dalam bahasa melayunya pendakap gigi. Fungsi braces ni ialah untuk memperbetulkan struktur dan kedudukan gigi yang tidak teratur supaya nampak kemas dan cantik.Braces Tersangkut Di Baju Pengantin, Momen Lucu HabisSatu video menjadi tular di twitter gara-ga si pemakai braces. Mana taknya braces yang dipakai lelaki ini tersangkut pada baju seorang pengantin yang jugas rakannya semasa mereka bersalaman dan berpelukann bagi mengucamkan tahniah.

Hahaha, namun lain pula jadinya apabila entah bagaimana pendakap gigi member sorang ni boleh tersangkut pada pengantin lelaki tu pulak hingga membuatkan keadaan menjadi gamat bila mereka berusaha untuk lepaskan baju pengantin tersebut. Dan sudah pastinya keadaan tewrsebut tak dapat menghalang mereka daripada tergelak sesama sendiri.

Berapa lama tak jumpa ni. Hahaha kau tunduk sikit

Braces Tersangkut Di Baju Pengantin, Momen Lucu Habis

Video yang dikongsikan sejak semalam itu telah meraih banyak perhatian pengguna Twitter yang rata-ratanya terhibur melihat situasi ‘mencemaskan’ itu.

Lawak.. dah ramai sangat terhibur

Baiknya member dia tenang je huhu

Braces Tersangkut Di Baju Pengantin, Momen Lucu Habis

Dalam pada itu, ramai juga yang pelik dan tertanya-tanya bagaimanakah insiden itu boleh berlaku. Hakikatnya, ramai yang memakai braces sebenarnya pernah menghadapi situsi seperti ini di mana braces mereka sering tersangkut pada sesuatu.

VIDEO:

Komen-komen netizen:

Betul guys … Sis bolehkan tudung sis tersngkut kt gigi braces sis aduuuuiii time keeje lak tu…pstu customer dah gelabahh tkor gigi trcbut..siaap nk bawa gi klinik gigi😂😂😂😂😂😂😂😂mmg perit org guna braces tau

Nasib baik lelaki dengan lelaki. Kalau pengantin perempuan yang jadi mangsa? TAK KE BENGANG MELEKAT MACAM TU RAPAT 😂 Aku syak lelaki ni salam cium bahu 😂

Braces Tersangkut Di Baju Pengantin, Momen Lucu Habis

Dua2 risau.. yg pengantin tkt rosak baju nk ganti,, member tu fikir nk repair balik bracess.. 😄

Hahaha cian nya

Xmasal… Besi gigi mnakok kat bju pgantin..😂😂

Salam peluk je mcm biase bang , yg kau nak kokak pnganti tuu dah kenapa bang 🤣 sian pngantin, lepas kjadian ni mesti dah xde org nak pelok dah, sbb bahu penganti dah bau gigi 🤣🤣🤣

Itu belum rase sudu tersangkut lagi.. tercabut otak mikir mcm mne nk keluarkan sudu tersangkut dekat braces… Msti xleh bayangkan…tpi tuh la yg pernah terjadi kat diri ini.. 😂😂 bayangkan lah sudu, duk dlm mulut terjulur keluar gtu… 😂😂😂😂

nnt dah ada ank.. ank dah besar boleh laa cita…

Braces Tersangkut Di Baju Pengantin, Momen Lucu Habis

abah = ‘time abah sanding dgn ibu dedulu pakcik ni laa gigi dia sangkut kat baju sanding abah… time tu viral kejap abah.. pastu abah masuk motif sosial… femes abah dgn ibu kejap time tu…

Epic.. aku baca pun dh boleh terbayang mcm mna.. gemuruh riuh.. gelak tawa cuak.. yg cuak sure pengantin takut songket koyak.. gemuruh tu sure empunya braces tu sebb dia majlis kawin kawan dia jd gamat. Sesi fotoshoot kelaut..dia je berkepit ngan pengantin.. gelak tawa org yg menyaksikan diaorg sure pecah perut.

Haha, nasib baik la boleh juga lepaskan baju dari braces tu, kalau tak nanya pula kalau kahwin boleh tertangguh gara-gara braces tersangkut kat baju pengantin, hahaha.

Facebook Comments